Brain Waves2018-09-09T20:09:39+00:00

Brain Waves helpen je anderen jouw richting in te krijgen.

Brain Waves zijn er in diverse soorten. Allemaal zorgen ze ervoor dat jij resultaat boekt.
Want dat gebeurt er wanneer je ze toepast.

Kado Brain Waves

Ja, je leest het goed deze Brain Waves zijn een kado aan jou. Het zijn de eerste stappen die je kunt gebruiken om Neuromarketing toe te passen bij bepaalde vragen of om je aan het denken te zetten. Zoals “hoe neem ik de regie in een gesprek?” “Op welk moment kan ik het beste ‘toeslaan’?”
Ik laat je denken en kijken vanuit een andere hoek. Gebaseerd op de diverse onderwerpen die in jouw bedrijf en functie kunnen spelen.

Je leest hier de laatste vier Brain Waves. Wil je alle Brain Waves lezen, vul dan onder deze 4 Brain Waves je e-mailadres in. Je krijgt dan toegang tot een speciale pagina waar alle 30 Brain Waves staan en er steeds nieuwe Brain Waves bijkomen.

Chantal legt momenteel de laatste hand aan de preview van haar boek over Neuromarketing: Hoe je het brein inzet om mensen keuzes te laten maken.

Wil jij als eerste de preview kado (gratis dus) hebben?
Vul dan hiernaast je gegevens in.

Advies Brain Waves

Advies Brain Waves zijn direct toepasbaar op de specifieke situatie. Je leest concreet wat je moet doen voor dat specifieke resultaat. Ondanks dat de waarde van deze Brain Waves veel meer is dan ik ervoor vraag (7,- excl. BTW) doe ik dit zodat jij het mogelijk maakt voor mij om nog meer research en testen te doen. Na je betaling kun je de Brain Wave direct lezen.

De bekendste Brain Waves is “De drie dodelijkste woorden die jij zegt, waardoor je de deal niet sluit”. Niet alleen de uitleg, het waarom maar ook meteen het hoe! Je krijgt direct toegang tot deze Brain Wave voor slechts 7,- excl. BTW.
De opbrengst van deze Brain Wave is de waarde van een offerte, minimaal 500,- euro dus :).

Lees de Inhoud en bestel meteen

Persoonlijke Brain Wave

Voor diegene die graag persoonlijk met mij werken is er de Persoonlijke Brain Wave. Dat dit een direct 1-op-1 advies over jouw vraag. Zo doe je een beroep op alles wat er in mijn brein aanwezig is, ik noem dat een connect-to-my-brainsessie.

Lezen en regelen