Be Greater Than Average:

Ik geloof dat jij het onbewuste deel van het brein overal en altijd in kunt zetten om mensen te mee te nemen in jouw idee, plan of standpunt.

Namelijk door het brein de juiste taal te geven die helpt bij met maken van keuzes en beslissingen.

Dat te mogen delen met jou.

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Want jij staat voorop. Jouw groei als persoon, in je werk, in je bedrijf.

Daar doe ik het elke dag voor.

Wie is Chantal van den Berg

drs. Chantal van den Berg (1971) is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen op zak werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van het verkopen van frietbakjes en verzekeringen tot aan het adviseren van directies en leiding geven aan een team van 25 medewerkers. Haar klanten waren divers: van bedrijven met 3500 medewerkers, maar ook MKB-bedrijven met 50 medewerkers tot aan en mensen die zelfstandig ondernemer zijn. In die tijd ontwikkelde ze haar expertise over Neuromarketing.

0 jaar
ervaring in Neurowetenschappen
0 lezers
van Neuromarketingtips
0 bedrijven
die Breinspel gebruiken

Ze besloot dat haar kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegangelijk moest zijn. Nu is ze een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. Naast haar presentaties, seminairs en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ook wordt ze regelmatig geraadpleegd als deskundige bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten.

Een greep uit bedrijven en netwerken waar Chantal over Neuromarketing heeft mogen toepassen, adviseren of presenteren:

AccountXperts, Allianz, Anja Moortgat, ABP, Avans Hogeschool, BNI, de Broekriem, Case Support, CC-03, Drukke Dames, Eric de Meij, Feenstra, GO4SLAM, IAK Verzekeringen, Jetchair, Kaatje Jans, Korein Kinderplein, KSS, London Fashion School, Loyalis, ManagersEQ, M2 beveiliging, MKB groeit, Nobleo, Novotel, Patty Post, Rabobank, ROC Horizon, ROC Tilburg, Skar, SI Coffee Solutions, Steigerhoutpassie, Summa College, OchtendspitsXL, Universiteit van Groningen, Stichting Venloop en Versplatform.

Zo blijf je op de hoogte van nieuw praktische onderwerpen op het gebied van Neurowetenschappen en Neuromarketing:

Volg Chantal op LinkedIn