Foto’s en Biografie

Op deze pagina vind je foto’s en een anatal biografieen die je kunt gebruiken voor je communicatiemiddelen rondom de aankondiging van mijn lezing.

Fotomateriaal

De fotograaf van onderstaande foto’s is Eddie Mol. Wanneer er een mogelijkheid is zijn naam te vermelden, dan ben ik je daarvoor dankbaar. Zo geef je hem een bedankje voor zijn werk.

 

Biografie 1

drs. Chantal van den Berg

Chantal is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing,  Neurowetenschappen en Gedragspsychologie. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen als basis werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van commercie, marketing, leiderschap en consultancy. Op alle niveaus binnen organisaties en was ze verantwoordelijk voor een team van 25 medewerkers. Vanaf 2007 ging ze zich verder verdiepen in het brein, gedragspsychologie, mindset, non-verbale communicatie en zo ontwikkelde ze haar expertise. Naast haar online en offline presentaties, seminars en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ook draag ze haar steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling door als deskundige op te treden bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten en via radio en tv oa bij het programma Editie NL van RTL4.

In 2018 schreef ze haar eerste boek en bestseller Breinspel dat in de top 100 van managementboek terecht kwam. Momenteel werkt ze aan haar tweede boek dat in 2023 zal verschijnen.

Biografie 2

drs. Chantal van den Berg

Chantal van den Berg, expert op het gebied van Neuromarketing, gelooft dat we nog veel te weinig gebruik maken van de ingenieuze werking van de hersenen. Daarom heeft ze haar kennis en ervaring vanuit de Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie op een effectieve manier bij elkaar gebracht. Plus een toepassing in de praktijk via het toetsen en ervaren van meer dan een decennium bij diverse soorten mensen en bedrijven. Op basis van haar ervaring in dit vakgebied vertaalt ze principes en technieken naar de praktijk voor elk soort bedrijf. Zodat je ze direct zelf in je bedrijf kunt toepassen om je invloed en overtuigingskracht op klanten en medewerkers te vergroten.

In 2018 schreef ze haar eerste boek en bestseller Breinspel dat in de top 100 van managementboek terecht kwam. Momenteel werkt ze aan haar tweede boek dat in 2023 zal verschijnen.

Biografie 3

drs. Chantal van den Berg

drs. Chantal van den Berg (1971) is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen op zak werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Haar focus zat in commerciële en managementrollen. Consultancy, Marketingstrategie, Communicatie, Productontwikkeling en Sales in zowel FMCG, logistics, en financiële dienstverlening.

Ze adviseerde directies, raden van Bestuur en gaf leiding aan een team van 25 medewerkers. Doordat ze al die verschillende rollen heeft vervuld, weet ze welke problematieken en thematieken op elk niveau in een organisatie spelen en kan ze veel uit eigen ervaring putten. In die tijd ontwikkelde ze haar breinexpertise.

Haar klanten waren divers: van bedrijven met 3.500 medewerkers, maar ook MKB-bedrijven met 50 medewerkers en zelfstandig ondernemers. Maar ook netwerkorganisaties, evenementenbureaus, inkooporganisaties of onderwijsinstellingen maken gebruik van haar diensten.

Ze wil dat haar kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom geeft ze veel lezingen in allerlei vormen over dit onderwerp. In 2018 schreef ze haar eerste boek en bestseller Breinspel dat in de top 100 van managementboek terecht kwam.

Naast haar online en offline presentaties, seminars en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ze doet dat voornamelijk via een aantal partners die haar boek Breinspel als basis gebruiken. Ook draagt ze haar steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling voor de jongere generatie door als deskundige op te treden bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten en via radio en tv zoals bij het programma Editie NL van RTL4.