Wie is Chantal?

Altijd Nieuwsgierig, Enthousiasteling, Groot fan van hakken en sport.
Mijn lijfspreuk: Be Greater Than Average

Ik ben Chantal van den Berg

Ik ben drs. Chantal van den Berg en professioneel spreker, auteur en expert op het gebied van het brein. In vaktaal bestaat mijn expertise uit Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie.

Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen als basis werkte ik 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van het verkopen van diverse producten en verzekeringen tot aan het adviseren van directies en leiding geven aan een team van 25 medewerkers.

 

 

In die tijd ging ik me verder verdiepen in het brein, gedragspsychologie, mindset, non-verbale communicatie en zo ontwikkelde ik mijn expertise over Neuromarketing en Neurowetenschappen.

 

 

Ik besloot dat mijn kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegankelijk moest zijn.

 

Nu geef ik lezingen, seminars en masterclasses en adviseren ik en mijn partners het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied.

Ook draag ik mijn steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling door als deskundige op te treden in nieuwsprogramma’s zoals Editie NL bij RTL4, bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten, vaktijdschriften of in online blogs. 

Bedrijven die Breinspel gebruiken

jaar ervaring in Neuromarketing

Lezers van Neuromarketingtips

Een greep uit bedrijven en netwerken waar ik mijn kennis over het brein en de praktijkvertaling heb mogen toepassen, adviseren of erover mogen presenteren:

Mijn klanten en publiek zijn divers: van bedrijven met 3500 medewerkers, maar ook MKB-bedrijven met 50 medewerkers tot aan en mensen die zelfstandig ondernemer zijn: 

AccountXperts, Allianz, ABP, ActiZ, AtotZeker, Avans Hogeschool, Axians, Berkvens deuren, BNI, Case Support, CC-03, Certin, Cobra Groeninzicht, Feenstra, GO4SLAM, Hogeschool Utrecht, IAK Verzekeringen, Jetchair, Kaatje Jans, Kennisfestival, Korein Kinderplein, KSS, London Fashion School, Loyalis, ManagersEQ, M2 beveiliging, MKB groeit, Nobleo, Novotel, Q8, P5COM, Rabobank, Radboud UMC, ROC Horizon, ROC Tilburg, Samsung Electronics, Skar, SI Coffee Solutions, Summa College, OchtendspitsXL, TenneT, Topspeakers live, TU Eindhoven, Universiteit van Groningen, Stichting Venloop en Versplatform.

 

Wat details over mij als persoon:

  • Verzot op sporten: pilates, boksen, Tai Chi, vakantie-tennis en bij mooi weer wielrennen, mountainbiken en hardlopen
  • Enthousiasteling op het gebied van schoenen: voor mijn lezingen draag ik altijd een mooi paar hakken, ik kreeg er zelfs een award voor 🙂
  • Ontdekker van nieuwe dingen: of dat nu nieuwe festivals op leuke plekken in de wereld of nieuwe breinkennis is die ik in experimenten bij mezelf kan gaan testen
  • De natuur opzoeken: samen met man en hond Arla wandelen en relaxen