Chantal’s live lezingen

Altijd inspirerend, altijd verwonderend en altijd vol praktische toepassingen. Jij kiest welke soort live lezing het beste past bij jouw moment, doelgroep of doel.

 

Alle lezingen kunnen worden gegeven in het Nederlands of Engels.

Live lezing voor groepen

Je hebt leiderschapsdag, relatie-event, sponsorbijeenkomst, klantendag, teamtraining, congres of netwerkevent.

Je zoekt een professionele spreker voor een keynote, lezing, of inspirational talk. Voor jouw wensen en budget heb ik diverse mogelijkheden qua live lezingen. Kies hieronder de optie die het beste bij jouw wensen past.

Lezing van 30 - 90 minuten compleet op maat gemaakt

Lezing van 45-90 min naar keuze

Alle prijzen zijn excl. BTW en reiskostenvergoeding van € 0.23 ct per kilometer, inclusief online voorbespreking en voorbereiding. Maatwerklezingen zijn inclusief eventuele communicatiematerialen en desgewenst promotie via Chantal’s social media.

Wat neem ik voor je mee?

ERVARING in het vakgebied: >17 jaar: 

 manager 

Uiteraard is het van belang dat er iemand voor jouw publiek staat die verstand van zaken heeft. Wat ik meeneem is mijn meer dan 17 jaar kennis en ervaring met Neuromarketing maar evenzo die van Gedragspsychologie en Neurowetenschappen.

 

Dat wil zeggen dat ik veel kijkjes in de keuken mocht hebben binnen bedrijven, maar ook vanuit beleid en management naar deze materie heb mogen kijken. Omdat ik manager was van een team van 25 personen neem ik ook die leidinggevende ervaring voor je mee.

 

Ik volg alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend. Vervolgens vertaal ik de meest relevante en interessante findings direct naar in mijn keynotes zodat deze altijd vernieuwend zijn.

ERVARING met allerlei soorten podia: 

 Of het nu het Beatrixtheater, AFAS of een boksring is. Een eventlocatie, een hotel, een museum, een kasteel of zelfs op het strand. Hieronder een impressie van de verschillende podia: 

ervaring met diverse soorten publiek 

Wekelijks geef ik lezingen voor bedrijven, business clubs, onderwijsinstellingen, netwerken en brancheverenigingen. Hieronder een impressie van de verschillende bedrijven waarvoor ik lezingen mocht verzorgen. 

Reacties vAN DEELNEMERS AAN LEZINGEN:

“Ik heb een uur ademloos zitten luisteren”

“Topspreekster, veel praktische tips”

"Een presentatie waar ik nog een aantal dagen over heb nagedacht"

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

“Geniaal, toepasbaar voor elke situatie”

“Veel praktische tips om in de praktijk toe te passen”

Lezing van 30 - 90 minuten compleet op maat gemaakt

Lezing van 45-90 min naar keuze