Tja, uitstellen wie heeft er geen last van, zelfs deze neuromarketingexpert ontkomt er niet aan.

Tijd voor een oplossing die zelfs mijn vreselijke uitstelgedrag kan overwinnen! 


Ben jij iemand die liever met een collega praat dan een rapport schrijft, maar aan het einde van de week je werk niet afkrijgt?

Geen paniek, dat heel normaal. Je bent dan net als mij een van de 85% van de mensen die dit overkomt.

Altijd tijd tekort

Ik ben Chantal van den Berg en toen ik in het bedrijfsleven werkte, had ik altijd tijd te kort. Overwerk, deadlines missen, niks was mij vreemd. En als werknemer van mijn eigen bedrijf moet ik ook veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden dus uitstelgedrag in welke vorm dan ook ligt op de loer.

Saai en ontmoedigend werk

Iets moeten doen wat saai, te uitdagend of geen voldoening geeft zijn typische taken die de basis vormen voor uitstelgedrag. Net zoals je liever Netflixt dan schoonmaakt en scrollen op social media veel leuker is dan vakliteratuur lezen.


Alleen kom je vroeg of laat in de problemen met jezelf of je manager…

 

Collega’s, managers, klanten of leverancier met uitstelgedrag

Ja, die zijn er legio! Ik weet zeker dat jij zo een naam in gedachten krijgt bij het lezen van deze zin. Zullen we hen een euro in een potje laten doen voor iedere keer dat jij moet wachten? Dan ben je nu vast rijk! 

 

Technieken met resultaat en zonder moeite

Oke…hoe zorgen we dat jij deze problemen niet meer gaat hebben?

Of het nu gaat om deadlines nakomwoorden, uitstelgedragsoverwinnaars of motivatieverdubbelaars allemaal zij het oplossingen die zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek vanuit neuromarketing en gedragspsychologie om jou de controle en tijd weer terug te geven.

Ik noem ze werkversnellers, kleine aanpassingen die niet veel moeite kosten maar wel een aanzienlijke impact kunnen hebben op zowel je resultaten als je gemoedstoestand.

 

20-30% minder uitstellen

Dat is het resultaat van een van de technieken die je bij uitstelgedrag 20-30 % van je tijd terug laat winnen. Sinds ik ze gebruik kan ik mijn tijd supereffectief besteden door deze kleine aanpassingen.

Ik wou dat ik ze eerder had geweten… daar was mijn toenmalige manager zeker erg happy van geworden en nu kan ik die gewonnen tijd weer besteden aan die activiteiten die ik veel liever doe.

 

Wil jij dit ook?

Ik heb 5 van mijn beste werkversnellers voor je verzameld die mij en dus jou ook 8 uur extra tijd geven. Ik deel ze graag met je zodat jij er ook voordeel van hebt.

5 werkversnellers die je
8 uur tijd opleveren

Vul je naam en e-mail hieronder in en je krijgt ze in je mail.