Op weg naar het theater…

Ik heb jouw hulp nodig op weg naar het theater. 

 

Want theaters moeten net zoals ieder ander overtuigd worden om voorstellingen te boeken.

Omdat ik nog geen theatervoorstellingen heb waar we aan kunnen refereren, hebben we andere overtuigingsmechanismen nodig.

En de meest krachtige daarvoor is…

wat anderen zeggen

Jij bent een van de Happy Few waarvan ik weet dat je iets over mij, mijn expertise of mijn lezingen kan zeggen dat de theaters overtuigt. 

Daarom heb ik een speciaal filmpje gemaakt waarin ik de achtergrond van mijn vraag uitleg.

Kijk je 3 minuten mee?

 

a d. ,,, 

 

Het filmpje van 20-25 seconden.

 

Laat ik beginnen met je wat zekerheid te geven.

1. Het filmpje komt op mijn verborgen pagina die alleen toegankelijk is voor de programmaboekers van het theater, niemand anders.

2. Er zal geen publicatie zijn of verwijzing op andere sociale media en het filmpje zal niet worden gebruikt in andere campagnes richting theaters of publiek.

3. Je privacy is volledig gewaarborgd want je hoeft je naam niet te noemen en ik zal je naam nergens vermelden. Je zult ook niet door derden benaderd worden voor andere zaken.

 

Hoe maak je het beste filmmoment:

* Hou je camera verticaal als je filmt, dan is het overal hetzelfde. Zie de afbeelding

 * Het is belangrijk dat je gezicht goed in beeld komt, dat is het enige waar je op hoeft te letten

* Je mag het ruwe filmpje naar mij sturen en hoeft zelf geen bewerking te doen, dat regel ik

Voorbeelden van onderwerpen die je kan kiezen om je ervaring te delen.

Wat is er zo leuk aan de onderwerpen?

Je hebt vast een onderwerp waarover ik vertel of schrijf dat jou het meeste interesseert. Vertel welk onderwerp dat is en wat de reden is dat je het zo leuk vindt. Dat kan zijn vanwege de toepasbaarheid, het aha-moment of juist de slimmigheid van bijvoorbeeld een techniek.

Wat is de reden dat je kwam kijken?

Als je bij een lezing bent geweest dan is er een reden geweest waarom je daar kwam? Waar was je naar op zoek, waar kwam je voor? Was het het brein wat je interesseerde, de praktische tips of had je een vraagstuk waar je een antwoord op zocht?

Wat heb je vooral meegenomen?

Steevast vraag ik altijd aan het einde van een lezing om voor jezelf te bepalen wat je meeneemt. Wat is voor jou iets wat je hebt meegenomen na een lezing? Dat kan inspiratie zijn, een dosis enthousiame, een energiek gevoel of iets anders.

Waardoor blijft je aandacht?

Vaak geven mensen aan dat ze een uur lang geboeid zaten te luisteren. Dat komt ergens door. Wat prikkelde jou, waardoor bleef je aandacht? Of waarom lees je elke nieuwe post?

Wat is je ervaring?

Als je iets leest, kijkt of meemaakt, krijg je daar een gevoel bij. Maakte het je nieuwsgierig naar meer, wilde je het gaan uitproberen, was je verwonderd of juist misschien ook wel een beetje gevuld met ongeloof? Zo’n soort ervaring bedoel ik.

Vrije keuze

Misschien wil je wel iets heel anders kwijt waarom theaters een voorstelling van mij zouden moeten willen hebben in hun programma of waarom het publiek zeker moet gaan kijken. Feel free om je eigen invulling te geven als een van de vorige onderwerpen je niet helemaal aanspreekt of je graag iets anders wil delen.

Een uitgewerkt voorbeeld

Ik heb zelf een voorbeeld gemaakt zodat je nog even kunt spieken 😁. Ik heb dus een onderwerp gekozen van hierboven en herhaal deze als eerste zin. Vervolgens vul ik die aan met mijn eigen ervaring.

Het vervolg, doe dit tussen nu en 31 december 2020:

App je filmpje door naar mij op nummer 06-40110096. Theaters bepalen hun jaarprogramma al in januari 2021 

Zodra de data van de try-outs bekend zijn, stuur ik je de uitnodiging om erbij aanwezig te zijn.

Dankjewel voor je hulp en ik zie je graag bij de try-out!