Een nieuwe start
Gepubliceerd op: 22 aug, 2021

Wedden dat jij je hebt voorgenomen om na je vakantie … een nieuwe start te maken? Of het nu op je werk, voor jezelf of in je bedrijf is?

Dit is het verhaal hoe één simpele aanpassing bij de start leidde tot een 36% verbetering van het resultaat.

 
Wat heb jij tijdens je vakantie besloten? Ga je het in je werk anders aanpakken dan je voorheen deed? Misschien ga je wel op zoek naar een nieuwe baan of ga je nu iets aanpakken bij jezelf wat je al tijden dwars zit. Of wil je een nieuwe start van je relatie of een nieuwe partner vinden?
 
Dat komt omdat je #brein werkt volgens een bepaald patroon zonder dat je het doorhebt. Die patronen in je brein heten luminales periodes en ze zitten veel meer verweven in ons dagelijkse leven dan we denken.

Het is dus helemaal niet gek dat jij nu ook op het punt staat om een nieuwe start te maken. Jij doet het, ik doe het en je collega of medewerker doet het ook.
 
Kijk maar naar deze grappige voorbeelden die ik uit wetenschappelijk onderzoek verzamelde:
🕰 Op vrijdag worden meer overvallen gepleegd dan op andere dagen van de week;

🕰 Basketbalspelers waarvan hun statistieken werden gereset na het seizoen presteerden daarna slechter.

🕰 Als je net bent verhuist heeft een carrièreswitch meer kans van slagen.
 
Conclusie: Je brein is een soort van tijdreiziger en daar mogen we meer gebruik van maken.

Zo’n nieuwe start is altijd gekoppeld aan een doel dat je daarvoor hebt gesteld. Want zonder doel is er geen nieuwe start. 
 
Wanneer je die nieuwe start op een slimme manier aan je brein vormgeeft zal het je resultaat positief beïnvloeden zodat je daarmee makkelijker en sneller zonder extra moeite je doel behaalt.

Ik weet wat je nu denkt, hoe dan?
 
Dat heb ik voor je uitgezocht EN getest. 
 
Harvard Business Review schreef over deze techniek. Drie maanden geleden heb ik hem voor je getest en toegepast met een extra snufje Neuromarketing. Het kiezen van datgene wat bij jouw patroon past en hem dan voor jezelf invullen, daar zit de kracht.

Het resultaat vergeleek ik tov van een eerdere poging begin 2021 zonder deze extra techniek. 
Deze techniek leverde 36 % verbetering op.

Ik was flabbergasted. Mijn Whoohooo!! hebben de buren vier huizen verderop zeker gehoord toen ik het resultaat zag staan. Ik kon mijn ogen niet geloven, zoveel meer?!
Wanneer heb jij voor het laatst 36% verbetering gerealiseerd?

De manier waarop je dat doet is niet schokkend, moeilijk en je hebt er geen specialistische kennis voor nodig, alleen je smartphone 😁.
 
Nu mijn brein na de vakantieperiode natuurlijk ook met een nieuwe start begint, heb ik een nieuw doel gekozen waar ik deze techniek ook weer voor ga gebruiken.

Jouw voordeel: deze succesvolle techniek zit uiteraard ook verwerkt in de videolezing Gegarandeerd Je Doelen Bereiken via Neuromarketing.

Wil je deze fantastische techniek ook hebben, doe dan snel mee >> https://sprekerchantal.nl/doelen-via-neuromarketing/