IK BEN ER VOOR JOU

Om jou als professional te helpen bij het versnellen van je werkresultaten zodat jij de reacties krijgt die jij graag ziet. Door gebruik te maken van Neuromarketing en Neuroscience

Je hebt vast wel eens gehoord van het feit dat je eerst iemand moet leren kennen en aardig vinden, voordat je die persoon vertrouwen geeft. Zo werkt het privé en zeker ook zakelijk.

Daarom is deze pagina speciaal om kennis te maken met mij en mijn expertise op het gebied van Neurowetenschappen, Neuromarketing en Gedragspsychologie.

Maak hieronder je keuze op welke wijze je met mij kennis wil maken.

En ik kijk er naar uit dat wij elkaar snel online gaan ontmoeten.

HOE DE OLYMPISCHE SPELEN JOUW BREIN AUTOMATISCH BEINVLOEDEN

Winst of verlies is bij de Olympische Spelen hét verschil tussen wel of geen medaille. Zoals Anna en Annemiek dat lukte en Marianne niet.

Wist je dat door alleen maar te kijken naar deze belangrijke sportwedstrijden er iets in jouw brein gebeurt, wat een groot negatief effect heeft voor elke vorm van klantcontact dat je erna hebt?

Gratis Neuromarketingvideo: Hoe je langer dan 10 minuten iemands aandacht krijgt

Voordat het eerste kwartier voorbij is bij de meeste soorten presentaties, zijn mensen meestal mentaal al uitgecheckt.
Dat betekent dus dat je elke 10 minuten steeds opnieuw de aandacht moet proberen te pakken om iedereen erbij te houden.
Neuromarketing kent perfecte aandachtstechnieken om toe te passen in ieder soort overleg. En ik ben eerlijk, ik gebruik ze natuurlijk zelf ook in mijn keynotes en lezingen zodat ik zoveel mogelijk resultaat geef aan het publiek. Want daar doe ik het voor.

Wil je zien hoe en waarmee ik dat doe?

Alles wat je wil weten over Neuromarketing

Een speciale pagina waar je al je vragen over Neuromarketing worden beantwoord. Plus diverse voorbeelden EN een video waarin ik uitleg hoe je ontdekt dat Neuromarketing is toegepast.

Kijk deze video met breinexperiment

Beleef een experiment met je brein in deze video. Plus, hoe kom ik aan al deze kennis? En waarom is het zo interessant voor jou? Deze video geeft je de antwoorden.

Ik geef lezingen die jou verder helpen

Wist je dat de meeste technieken die ik vertel je een resultaat van >15 % opleveren? Dat doe ik via live lezingen zowel online of offline of op congressen of events.

Ik schreef een bestseller: Breinspel

Op veler verzoek heb ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar gebundeld in een praktisch boek: Breinspel dat in de top100 van managementboek terecht kwam. Neem gerust een voorproefje met de gratis samenvatting.

Maak kennis met mijn expertise

Elke week schrijf ik een artikel of maak ik een video met breinkennis inclusief de toepassing voor jouw dagelijkse werk. Om jouw leven beter en makkelijker te maken. Een van die artikelen lees je hier.