IK BEN ER VOOR JOU

Om jou als professional te helpen bij het versnellen van je werkresultaten zodat jij de reacties krijgt die jij graag ziet. Door gebruik te maken van Neuromarketing en Neuroscience

Je hebt vast wel eens gehoord van het feit dat je eerst iemand moet leren kennen en aardig vinden, voordat je die persoon vertrouwen geeft. Zo werkt het privé en zeker ook zakelijk.

Daarom is deze pagina speciaal om kennis te maken met mij en mijn expertise op het gebied van Neurowetenschappen, Neuromarketing en Gedragspsychologie.

Maak hieronder je keuze op welke wijze je met mij kennis wil maken.

En ik kijk er naar uit dat wij elkaar snel online gaan ontmoeten.

HOE DE MAKERS VAN SQUID GAME JOUW BREIN AUTOMATISCH BEINVLOEDEN

Heb je je al afgevraagd waarom de deelnemers aan Squid Game zulke risico’s nemen?

Waarom ze door andere spelers verraden worden?

Hoe het komt dat ze hun kansen veel hoger inschatten dan ze in werkelijkheid zijn? 

De enige meest bepalende factor die daarvoor zorgt lees je in het artikel “Dit is waarmee de makers van Squid Game jou beinvloeden”

Alles wat je wil weten over Neuromarketing

Een speciale pagina waar je al je vragen over Neuromarketing worden beantwoord. Plus diverse voorbeelden EN een video waarin ik uitleg hoe je ontdekt dat Neuromarketing is toegepast.

Kijk deze video met breinexperiment

Beleef een experiment met je brein in deze video. Plus, hoe kom ik aan al deze kennis? En waarom is het zo interessant voor jou? Deze video geeft je de antwoorden.

Ik schreef een bestseller: Breinspel

Op veler verzoek heb ik mijn kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar gebundeld in een praktisch boek: Breinspel dat in de top100 van managementboek terecht kwam. Neem gerust een voorproefje met de gratis samenvatting.

Maak kennis met mijn expertise

Om jouw leven beter en makkelijker te maken zijn er videolezingen. Afegestemd op jouw vraag met gegarandeerd werkende technieken die je via scripts en templates direct kunt toepassen in jouw bedrijf. Maak je keuze in de speciale shop.

Ik geef lezingen die jou verder helpen

Wist je dat de meeste technieken die ik vertel je een resultaat van >15 % opleveren? Dat doe ik via live lezingen zowel online of offline of op congressen of events.