Welkom bij de Neuromarketing Videolezingen!

Altijd al meer willen leren hoe je Neuromarketingtechnieken toepast op jouw onderwerp?

Het mooie van deze technieken is dat ze gegarandeerd werken en wetenschappelijk onderbouwd zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is ze te implementeren in jouw gekozen onderwerp.

 

Je bekijkt ze wanneer en waar je wil. Zo heb je de tijd om elk onderdeel uit te werken en daarna weer door te gaan naar de volgende video.

Videolezing 1:
“Gegarandeerd Je Doelen bereiken”

Inhoud:  

Wat betekent het voor jou als je een doel stelt en je dat ook een keer écht helemaal haalt? Zodat je vol trots dan kunt delen op social media en je daar veel felicitaties voor krijgt?

Dat gewelidige gevoel van over de streep komen, het extraatje wat je jezelf kan veroorloven of gewoon een supermooie bevestiging van je harde werken?

 

Gebruik het Doelenkompas om je bereikte doelen via Neuromarketing  met een luid schreeuwende whoohooo!!, een yellende yesss!! of een krachtig gebalde vuist af te sluiten in plaats van een hoofdhangende arghhh, een scheldpartij tegen jezelf of een voorwerp waar je je frustratie op uitleeft.

 

“Videolezing 2:

Briljant Boeinde Berichten”

Inhoud:

Wat betekent het voor jou als jouw berichten, mails, video’s of presentaties automatisch het werk voor je doen en sales overbodig wordt?

De goed gevoel reacties die jij graag wil, de nieuwe kansen voor je bedrijf waar je van gaat stuiten, de extra omzet of gewoon een gevoel van waardering?

 

 

Gebruik de Briljant Boeien Glijbaan om scrollers binnen 3 seconden te veranderen naar lezers en kopers zonder dat je supercommerciële teksten hoeft te gebruiken. 

Videolezing 3:

“Winnen Van De Concurrent”

Inhoud:  

 

Wat betekent het voor jou als jij automatisch gekozen wordt om de opdracht uit te voeren en extra opvolging of wachten overbodig wordt? 

Dat heerlijke gevoel van een geaccepteerde offerte, de extra omzet waardoor je meer salaris kan uitkeren naar jezelf of je die investering te doen die je altijd al wilde?


Gebruik de
 Winnende Voordelen Ladder om je concurrent via Neuromarketing voor ALTIJD op de tweede plek te laten eindigen. 

 

Kies deze unieke Masterclass

 

“Succesvol Verkopen Via Neuromarketing”

Speciaal voor ondernemers, ZZP-ers en directeuren die een heel nieuw niveau willen bereiken in hun verkoopvaardigheden. Zodat je het onbewuste deel van de hersenen aanzet bij anderen dat leidt tot snellere resultaten.

Ontdek in deze masterclass op welke knoppen in het brein moet worden gedrukt voor effectieve marketing. En op welke manier je het praktisch inzet binnen je bedrijf.