Winnende van de Concurrent via Neuromarketing. (52 minuten video)

De DRIE stappen die iedere ondernemer nodig heeft zodat het je concurrent ACHTER je houdt, de GUNFACTOR krijgt en gesprekken REALISEERT waardoor je eindelijk kan zeggen: YES, gelukt!

We gebruiken het framework van de Winnende Voordelen Ladder om je concurrent via Neuromarketing voor altijd op de tweede plek te laten eindigen. De drie onderdelen van het Ladder die in deze video aan de orde komen zijn:

1. Je krijgt 22 redenen die direct duidelijk maken waarmee jij eruit springt
2. Je gaat de technieken toepassen die door de Googles, Facebook van deze wereld worden gebruikt om jouzelf of je medewerkers zo te presenteren dat ze de gunfactor krijgen, zonder dat je er hun expertise voor nodig hebt
3. Je krijgt de verleidingstechniek van een Amerikaanse professor die hebberige handen als gevolg heeft

Nog meer info of bewijs nodig? Je leest het hier

54,50

Of kies deze unieke Masterclass

 

“Succesvol Verkopen Via Neuromarketing”

Speciaal voor ondernemers, ZZP-ers en directeuren die een heel nieuw niveau willen bereiken in hun verkoopvaardigheden. Zodat je het onbewuste deel van de hersenen aanzet bij anderen dat leidt tot snellere resultaten.

Ontdek in deze masterclass op welke knoppen in het brein moet worden gedrukt voor effectieve marketing. En op welke manier je het praktisch inzet binnen je bedrijf.

 

 

Videolezing:
“Gegarandeerd Je Doelen bereiken”

Inhoud:  

Wat betekent het voor jou als je een doel stelt en je dat ook een keer écht helemaal haalt? Zodat je vol trots dan kunt delen op social media en je daar veel felicitaties voor krijgt?

Dat gewelidige gevoel van over de streep komen, het extraatje wat je jezelf kan veroorloven of gewoon een supermooie bevestiging van je harde werken?

 

 

Gegarandeerd je Doelen Bereiken via Neuromarketing. (video 50 minuten)

Rond je doel af met een luid schreeuwende whoohooo!!, een yellende yesss!! of een krachtig gebalde vuist af te sluiten in plaats van een hoofdhangende arghhh, een scheldpartij tegen jezelf of een voorwerp waar je je frustratie op uitleeft.

We gebruiken hiervoor het systeem van het Doelenkompas. De vier onderdelen van het Doelenkompas die in deze video aan de orde komen:

1. Je gaat kijken naar je doel vanuit een reframing perspectief, om van elk doel een haalbaar doel te maken
2. Je gaat je doel zodanig primen zodat je brein het als een makkelijk klusje ziet
3. Je gaat via nudging jezelf een duwtje in de goede richting geven, en je de juiste motivatie te pakken hebt
4. Je gaat een gedragstechniek gebruiken om je doel vol te houden, want afhaken gaat jou niet meer gebeuren

Nog meer info of testimonials nodig? Je leest het hier

54,50

Videolezing:

“Briljant Boeiende Berichten”

Inhoud:

Wat betekent het voor jou als jouw berichten, mails, video’s of presentaties automatisch het werk voor je doen en sales overbodig wordt?

De goed gevoel reacties die jij graag wil, de nieuwe kansen voor je bedrijf waar je van gaat stuiten, de extra omzet of gewoon een gevoel van waardering?

Briljant Boeien binnen 3 seconden via Neuromarketing. (video 58 minuten)

 

Gebruik de Briljant Boeien Glijbaan om scrollers te veranderen naar lezers en kopers zonder dat je supercommerciële teksten hoeft te gebruiken waar mensen een hekel aan hebben.

Die vier onderdelen zijn:

1. Je krijgt de manier om net zo’n geweldige zin als Elon te maken, want de rest is history
2. Je gaat je woorden zó kiezen dat mensen gewoon door gaan lezen, ook al hebben ze geen tijd
3. Je gaat de techniek van een Russische psychologe toepassen, waardoor je lezers alleen maar meer willen weten van je.
4. Je gaat iemand een microshot dopamine geven zodat niemand meer het gevoel heeft dat je commercieel bezig bent

Meer info nodig of zien wat er met jou gebeurt na de lezing?Je leest het hier

54,50

Videolezing:

“Winnen Van De Concurrent”

Inhoud:  

Wat betekent het voor jou als jij automatisch gekozen wordt om de opdracht uit te voeren en extra opvolging of wachten overbodig wordt?

Dat heerlijke gevoel van een geaccepteerde offerte, de extra omzet waardoor je meer salaris kan uitkeren naar jezelf of je die investering te doen die je altijd al wilde? 

Speciaal voor jou is de Masterclass Succesvol Verkopen via Neuromarketing ontwikkeld. Neuromarketing is de manier waarop je het juiste deel van het brein van mensen leert aanspreken, namelijk dat deel dat de beslissing neemt.

Ontdek in deze masterclass op welke knoppen in het brein moet worden gedrukt voor effectieve marketing. En op welke manier je het praktisch inzet binnen je bedrijf.

Je leert het toe te passen in je eerste gesprek, je mails, je offertes en ook bij je onderhandelingen. Maar ook hoe potentiële klanten jouw aanbod of medewerkers je visie  meteen snappen.

Zo bespaar je veel tijd en weet je dat jouw inspanningen ook effectief zijn.

Alle inhoud en resultaten lezen, doe je via deze link

74,50